Új honlap a weben - a Szigetvári Gyógyfürdő

Szigetvár: új gyógyfürdő nyílt

A Szigetvári Gyógyfürdő honlapja

Mint arról korábban többször beszámoltam (pl. Szigetvár - nyit a Szigetvári Gyógyfürdő, Megnyitott a Szigetvári Gyógyfürdő avagy prospektust miért nehéz készíteni), a Szigetvári Gyógyfürdő megnyitotta kapuit. És most már a virtuális kapunyitás is megkezdődött:
Szigetvári Gyógyfürdő

Upgrade, 07.11.08.
A Google persze még nem látja a frissen föltett honlapot, képek garmadája vár még feldolgozásra és "beépítésre", úgyhogy a keresőoptimalizálás első, mondhatni hipotetikus nekirugaszkodásának eredményéről még semmit sem tudhatunk. (Legföljebb annyit, egy "leleményes" vállalkozó fölvásárolt néhány, a gyógyfürdő hatókörébe tartozó domaint, talán valamilyen domain-üzletben reménykedik, vagy csak borsot akar törni valakinek az orra alá, nem tudom, mindenesetre semlegesítenem kell az ügyfelem érdekében a külső, ellenséges SEO-támadást is.)

Upgrade, 07.11.11.
Tegnap óta a Google már látja a Gyógyfürdő oldalait. Nem vagyok meglepve, hogy a saját nevére sem első, hiszen a már kb. egy-másfél hónapja fenn lévő hírek, adatbázis-szerű gyűjtemények, amelyek tartalmazzák a Szigetvári Gyógyfürdő nevet, előnyre tettek szert. A friss honlapra mutató linkek száma is kevés - még csak most fog megkezdődni a felzárkózás.