Blog: a gondolat, mint anyag...

"Ez a tábor arra tett kísérletet, hogy húsz, egymás számára ismeretlen ember képes-e létrehozni olyan alkotást, amiben mindenki egyenlően vehet részt, és a különböző megközelítések ellenére egységet alkot.
A gondolat, mint anyag képes-e megindítani a lényegi kommunikációt a környezetünkkel? " - olvasom az Üres Tér Társulat hozzám küldött levelében. Eddig nincs ebben semmi meghökkentő, de ami ezután jön, abban van! 
"Mai világunkban egyre több és modernebb kommunikációs eszköz áll rendelkezésünkre.  A minőségi eszmecsere mégis vagy pont ezért kezd kiveszni.
Az üres reklámok, politika és a média helyett megpróbáltunk magunkkal és környezetünkkel foglalkozni, magunkban keresni." (A kiemelés tőlem.)

Tűnődöm a dolgon...

Ez itt egy eléggé modern eszköz - blog. Vajon alkalmas eszköz-e arra, hogy hirdessem vele - ez itt nem minőségi eszköze a minőségi kommunikációnak!
A kísérleti színház beindul most bennem is: blogolni vagy nem blogolni - ez itt a kérdés!

Amúgy a pécsi Üres Tér így folytatja 4. állomás: Vidámpark – alkotótábor 2009. augusztus 5-15. című levelét:

Figyeljétek a belváros tereit augusztus 13. és 15. között!!!! Felbukkanunk csapatostul, zenészekkel együtt a délutáni órákban és magunkkal csábítunk kitalált világunkba. Ez lesz a program különleges promóciója.
Kérlek továbbítsátok ezt a lehetőséget érdeklődő ismerőseiteknek is!
Várunk mindenkit egy közös kalandtúrára a kissé elfeledett Vidámparkunkba!

Üdvözlettel: Üres Tér és barátaik
(Jávorka Gergely, Börcsök Péter, Komjáthy Zsuzsanna, Vörös Dóra, Tóth Viktória, Kőrösi Boldizsár, Benkő Péter Pál, Nagy Zsuzsi, Pál Zsolt, Balogh Kata, Kenesei Ráchel, Kiss Dorka, Sipos Noémi, Góbi Rita Társulat, Kőrösi Márk, Takács Péter, Tasnádi Zsófia)

Címkék: blog