A jó tanács bírja energiával

Korábban a jó tanács szerepével már foglalkoztunk a marketingben, még közelebbről az online marketingben, hiszen honlapok oldalain kerestük a tippek-trükkök ajánlását, a jó tanácsokat.
És bármilyen fajtára is bukkantunk, azt tapasztaltuk, hogy felmerült egy tény, egy probléma, amelynek megoldásához a tanácsot adó mindjárt megoldást is kínált!
Ez a probléma lehetett egyszerű, lehetett egy adott témát teljesen átfogó, a lényeg nem változott: a tanácsadó tipp-topp megoldást kínált!

Az energetikai tanúsítvány pénzbeli hasznot ígér

Hogyan kaphatok jobb energetikai besorolást? -teszi fel a kérdést a Gemini Invest a honlapja aldomainjén > Jobb energetikai besorolás
Ez a kérdés eleve magas hasznot ígér, hiszen eladáskor a jobb energetikai besorolás jobb eladási árat feltételez.
A honlap a jobb energetikai besoroláshoz vezető lépéseket részletesen ismerteti és forintra-fillérre pontosan megmondja, mi mennyibe fog kerülni és ezzel mennyit emelünk az épület energetikai besorolásán.

(Például: "A legolcsóbb megoldás a digitális programozható termosztát felszerelése, és a radiátorokon az elzárót termosztatikus radiátorszelepre cserélni. Ennek az ára kb. 5.000 Ft/radiátor és 14.000 Ft a termosztát. Ezzel 5 %-ot lehet javítani az energiatanúsítvány besoroláson.")

Persze ha nem akarjuk eladni lakásunkat, irodánkat vagy bármi egyebünket, akkor is sokat spórolhatunk a Gemini Invest energetikai tanúsítványával. Mondhatnánk is, ez az igazi, érdemi, valóságos rezsicsökkentés, energia megtakarítás, amely nem kormányzati akaraton, hanem a mérőórák állásán nyugszik.

A falak hőszigetelésétől a használati meleg víz hőfokán át a háztartási gépek használatáig teljesen átfogó képet - és a marketing lényegét, az előny ígéretét - forintosítva kapjuk meg.
De legyen szó energia megtakarításról is:
A tartós rezsicsökkentés: energetikai tanúsítvány

A Babysitter Budapesten eszmei haszonnal kecsegtet

Van-e a tudásnak hatalma? Ha van, akkor annak többlet árának is lennie kell! Ha mást nem is érhetünk el vele, növelhetjük vele egy bébiszitter (babysitter) eladhatóságát. Vajon így lesz-e?
Mindenesetre a köztudat szerint a babysitter afféle gyermekmegőrző szerepkörben képzelendő el.
És ekkor jön Dancs Nikolett, aki azt mondja magáról, hogy ő > több, mint babysitter!
Mondhatná úgy is, bébiszitter a javából, vagyis azok közül, akik képzett óvodapedagógusként nem egyszerű gyermek megőrzést, pásztorkodást, bébicsőszséget testesítenek meg, hanem fejleszteni képesek a rájuk bízott csemetéket.
A jó tanács itt látens módon, rejtve, kimondatlanul jelenik meg: ha bébiszittert keresünk, akkor ne elégedjünk meg a képzetlen (bár kedves) bébicsősszel, hanem képzett embert válasszunk, aki gyermekeink képességeit is fejleszteni képes!