Keresőoptimalizálás és csőtörések

Két kis bevezető történet után jutunk el a keresőoptimalizálás szükségességének megvilágításához. Kezdődjék a történet a csőtörések ismertetésével.

Két csőtörés

- Tegnap nem tudtam jönni - mondja leverten Laci bá' a horgásztó partján. Csőtörés volt - folytatja, a csöveket kiásva harminc méter hosszan kerestük a csőtörés helyét, mire megtaláltuk. A biztosító meg hat méter kiásásáért és visszatemetéséért, meg négy négyzetméter betonozásért fizet csak kártérítést. Fölrobbanok!
Laci bá' ennél többet is mond haragjában a csőtörésről meg a kárszakértésről, de azokat a szavakat itt most nem idézném, elégedjen meg ki-ki ennyivel.

Este a televízióban újra találkozom csőtöréssel

A Dr. Csont című sorozat megy, s itt Booth különleges ügynök nem hajlandó nyolcszáz dollárt kiadni az otthoni vízvezeték rendszerében tapasztalható szivárgás elhárításáért. Ezért aztán nem is hívja ki az ajánlattevő vízvezeték szerelő mestert, inkább szakkönyvet és szerszámokat vesz, majd az izgalmas nyomozásokkal és tetemekkel teli munkaidő után a bájos Dr. Csonttal a csőszivárgás elhárításához kezd.

Keresőben kell keresni: műszeres csőtörés felmérés

Mindkét történet alapvető "hibája", hogy a szereplők nem ismerik Dancs mestert, aki műszeres csőtörés elhárításban utazik, méghozzá igen eredményesen.

vízvezeték javítás, csőtörés elhárítás
Vízvezeték szerelés, műszeres csőtörés beméréssel  - honlap fejléc

Az embert - így a szakembert is - jól jellemzi az az eszközpark, amellyel dolgozik. Az ásóval, csákánnyal, villáskulccsal felszerelt mesterek fölött eljárt az idő.
A csőszivárgás vagy a csőtörés helyét napjainkban már okos műszerekkel határozzák meg, hogy csakis ott kelljen bontani, ahol a hiba jelentkezik. Gyors és a szükségtelen bontások árához képest olcsóbb is.

Dancs úr egy csempe nagyságán belül képes a szivárgás helyének műszereivel történő megállapítására.
Akkor ezt most vessük össze a Laci bácsi által elszenvedett 30 méteres árokkal!

Az ilyen típusú munkáért, pláne, ha lelkiismeretes, udvarias mester végzi, nagyon hálásak tudnak lenni a bajból kirángatott emberek. Erről meg is győződhetünk, ha rápillantunk a Vízvezeték szerelés honlap hozzászólásaira, itt:
> Műszeres csőtörés vizsgálat

Persze nagy előny az, ha a szakember korszerű eszközökkel dolgozik. Ugyanígy átlát a csövek szitáján a Világi Duguláselhárítás is: Kamerás csatornavizsgálat

Keresőoptimalizálás, SEO

Persze hiába a jó mester, a kitűnő eszközpark, ha az online marketing munkában is csőszivárgás történik és a keresőoptimalizálás elmarad. Ilyenkor elszivárog a domain és a content ereje.
A vízvezeték-szerelés honlap viszont jól optimalizált, könnyen rátalált volna Laci bá' és Dr. Csont is, mint ahogyan a weben kutakodó magyarok is rátalálnak :-)