Vásárlói szokások: klíma vásárlás

Klímát vegyenek - akció van

Felszólítás nélkül is egyre több klíma fogy az országban, napról-napra növekszik a hűsre vágyók száma, hiszen a nyarak átlagos hőmérséklete egyre csak gyarapszik. Ám ez a tény a vásárlói szokások terén is változásokat hoz.

És fogadni mernénk: az idei nyarat sem ússzuk meg izzasztó hőségnapok nélkül. Mint azt az Energiapartner honlap oldalán olvashatjuk, a klímát vásárlók jelentős része először megveszi a klímaberendezést, s csak utána fordul szakemberhez a beszerelés gyors megoldása miatt. Ez a vásárlói beidegződés - rárontani az akciós termékre gondos körültekintés nélkül - a klíma kiválasztásánál végzetes hibának is bizonyulhat.

Szakember megkérdezése nélkül ne vegyünk légkondicionálót!

Mert előbb kellene szakembertől, klímaszerelőtől tanácsot kérnünk, s csak aztán, a kapott információk birtokában beszerezni a berendezést.
Hűtendő négyzetméterek, kilowattok, teljesítmény és kapacitás frontján a szakember sokkal jártasabb, mint a vásárló.
Vajon tudja-e az olcsó portékára rácsapó vevő, hogy ha inverteres készüléket szerezne be, akkor a hűtésre fordítandó összeg alacsonyabb lenne?
Vajon melyik márka a zajosabb?
Vajon jó-e, ha van a klímában ilyen vagy olyan biológiai szűrő?
Vajon elbírja-e a mi elektromos hálózatunk a termék által kívánt áramerősséget?

Az Energiapartner, a Világi Duguláselhárítás vagy Dancs mester segít

Az energetikában érdekelt és klaszterben együttműködő vállalkozások és vállalkozók számos tanácsát kaphatjuk meg az Energiapartner honlapon.
Fűtésszerelés, vízvezeték szerelés, gázszerelés, gázkazánok, klímaberendezések ügyében, vagyis mindabban, ami fűtés-hűtés és energia alapú - abban országos lefedettséggel a megbízható, ellenőrizhető vállalkozásokat és vállalkozókat is megtaláljuk. Hűtés ügyben, hiszen most ez az aktuális, ezeket a honlapoldalakat ajánljuk:

***
A témában másutt: > Klíma beszerzés előtt hívja a klímaszerelőt