Plakett-tervezés

Plakett tervezés az AGRIX Kft. számára

Nemrég számoltam be az Agrix Kft. honlapjának felújításáról. A honlapon már látszott egy elnagyolt terv a plakettról, amelyet a cég 10 éves fennállásának alkalmából terveztem. És most itt van előttem, már "bronzba öntve"!

Plakett | Agrix 2007

Így, persze alig látszik a plakett-tervezés felettébb nehéz mivolta! Nem állnak rendelkezésre színek (egy picit azért némi kencével lehet sötétíteni itt-ott), lényegében "karcokkal" és a síkok kiemelésével, süllyesztésével kell elérni a kívánt hatást. Valahogy így fest ez:

Plakett | Az Agrix plakett beesési szögből

 

A kedves ügyfél elégedett - és így én is az vagyok! :-) (A plakett egyébként 11 cm átmérőjű és rettentően nehéz.)

Az Agrix-ról

Az Agrix Kft a mezőgazdasági gépalkatrészek árusítója és utángyártója. Szlogenjük sokak szerint fedi a valóságot: Olyan nincs, hogy nincs!

Milyen előnye van egy céges plakettnek?

Egy céges plakettnek számos előnye lehet, amelyek hozzájárulhatnak a vállalkozás sikeréhez és reputációjának erősítéséhez. Néhány előny:

  1. Branding és azonosítás: A céges plakett segíthet az azonosításban és a márkaépítésben. Egyedi tervezése és logóval való ellátása révén könnyen felismerhetővé teszi a vállalkozást.

  2. Professzionalizmus kifejezése: Egy szépen kivitelezett plakett növeli a vállalkozás professzionalizmusát és megbízhatóságát. Az ügyfelek és partnerek gyakran figyelnek az ilyen kis részletekre, amikor értékelik egy cég hitelességét.

  3. Marketing és reklám eszköze: A plakett egyfajta hordozója lehet a vállalkozás szlogenjének vagy üzenetének. Egy jól kialakított plakett hatékonyan szolgálhat marketingeszközként, amely hozzájárul a vállalkozás népszerűsítéséhez.

  4. Díjak és elismerések megjelenítése: A plakettek gyakran használatosak a vállalkozás által elért díjak, elismerések és minősítések bemutatására. Ez növelheti az ügyfelek és partnerek bizalmát a cég iránt.

  5. Munkavállalói elismerés: A céges plakettet alkalmazhatják a munkavállalók elismerésére, például hosszú évek szolgálatáért vagy kiemelkedő teljesítményért. Ez pozitív hatással lehet a munkaerő motivációjára és elégedettségére.

  6. Különleges események emlékezete: Céges plakett segíthet azoknak az eseményeknek az emlékezetes megörökítésében, mint például az évfordulók, jubileumok, rendezvények. Ez lehetővé teszi a vállalkozás számára, hogy visszatekintsen az elért mérföldkövekre.

  7. Kapcsolatok erősítése: A plakettek kiosztása vagy megosztása a vállalkozás partnereivel, ügyfeleivel vagy alkalmazottaival szorosabb kapcsolatokat alakíthat ki.

Ezek a tényezők együttesen hozzájárulhatnak a vállalkozás hitelességéhez és a pozitív márkaimázshoz, ami fontos lehet a versenyteli környezetben.

***

Elolvasásra ajánlom: 

A tavasz éhes a mezőgazdasági gépalkatrészekre