Megnyitott a Szigetvári Gyógyfürdő avagy prospektust miért nehéz készíteni

A Szigetvári Gyógyfürdő 

Szigetvár, Gyógyfürdő

Megnyitotta kapuit, végre valahára, a Szigetvári Gyógyfürdő! Gyönyörű! Néhány képet már mutattam is, amelyeket a készülő leporellóhoz készítettem korábban:
Szigetvár - nyit a Szigetvári Gyógyfürdő

 

Németh Zsuzsa, szigetvári gyógyfürdőNem csoda, hogy az üzemeltető Sziget-Víz Kft. marketing vezetője, Német Zsuzsa örül, hiszen egyfelől tényleg gyönyörű a létesítmény, (másfelől pedig most szállítottam le a sokezer prospektust, az ígért időre és az ígért minőségben :-) ).
A szigetváriak és a baranyaiak számára ugyanilyen önfeledt örömre van most ok, hiszen nem csak az egykor Zrínyi védte város idegenforgalmára lehet a fürdőátadás jótékony hatással, hanem a régióéra is, hiszen Baranya most kifejezetten gyógyító, felüdülést nyújtó térségként kerülhet a köztudatba! Ha kerül...

Sikonda, Magyarhertelend, Harkány

Szóval kerülhet, mert Harkány, Sikonda, Magyarhertelend már hírnevet szerzett magának, s nem csak a gyógyító termálvíz "felkínálásának" módja, hanem a wellness szolgáltatások is nagyot fejlődtek. (A gyógyszolgáltatások terén pl. a Harkányi Gyógyfürdőkórház is komoly hírnevet szerzett már magának!)

Amúgy a prospektuskészítés nehézségeiről annyit: a legnehezebbnek az bizonyult, hogy kikerüljem az emberek látványának HIÁNYÁT. Ugyanis a felvételek készítésekor értelemszerűen nem lehettek fürdőzők. Márpedig üres medencét mutogatni eléggé snassz dolog volna. Viszont a szobrok már akkor is megvoltak :-)

És majd most jön az igazi kunszt! A neten jól bevezetett, "öreg" gyógyfürdők leelőzése a gyógyfürdő szóra, egy vadonatúj domain alatt! Ez lesz az igazi kihívás!

Nadealényeg: most örüljünk együtt Német Zsuzsával!

---------
Kapcsolódó linkek:

Hotelek a régióban: Hotel Pécs

Éttermek a régióban: Étterem Pécs