Hóeke, hókotró, sószóró van

Hóeke, sószóró, hómaró van - ezt rögzítsük mindjárt a dolgok elején. Meg is mutatom, ez a példány például ott áll a gyártó udvarán, vevőre várva:

[caption id="attachment_407" align="aligncenter" width="320"]Hóeke, sószóró, hómaró a Serestől Hóeke, sószóró, hómaró a Serestől[/caption]

Azért tartom fontosnak ezt a hókotró van kijelentést december elsején kijelenteni, mert fogadni mernék, megint számos magyar településen járunk megint úgy az idén, hogy leesik az első hó és az első hóval az illetékesek álla is leesik: jé, telente olykor esik a hó!

A polgár ilyenkor szintén elcsodálkozik, nem érti, hogy a büdös fenébe lehet, hogy az illetékes elvtársak után az illetékes urak is rendre elfeledkeznek erről a különös évszakról, amelynek beköszöntekor hullani szokott a hó.
És ekkor ki szokott derülni, hogy nem minden ember rénszarvas, aki nem csúszik meg a havon, sőt nem minden ember télapó, aki rénszarvassal közlekedik.

A polgár kedvenc szórakozása lesz, ha a hó által elzárt településen él, hogy megmentsék, a megmentőknek pedig, hogy televíziós sztárokká lépjenek elő: megmentőként.

Mindenesetre arra aligha hivatkozhatnak majd az illetékesek: a boltból kifogyott a hóeke meg a sószóró. Van, íme megmutattam. Ha több ilyen téli hóeltakarító gép szemlézésére kiváncsi, akkor tessék:
> Hóekék, sószórók, hómarók

Címkék: marketing