Nyári akció: molett esküvői ruhák, pólók párizsi divat szerint

Nyári pólóNyári divat - nyári akció

Ó, Párizs – magyar költők ábrándos városa…
Ady az őszt, Kassák a szép emberek halálát siratta benne, de mi aligha fogunk itt sírdogálni, amikor divatról lesz szó, a világhírű párizsi divatról.

Persze, a franciáknál is tömény nyár van, a párizsi szökőkutak hűsébe bele-belegyalogolnak a turisták és a helybéliek is talán, de mi most mégsem mutathatunk vizes pólóban vidám francia lányokat-asszonyokat, mert a magyar közeg visszafogottabb és így most mint a bort, vizezés mentesen mutatjuk a molett divat párizsi ruháit, amelyek a benne lévő hölggyel nem csak a gall férfiakat dobják föl amúgy, hanem minket is – és ennyi megjegyzést talán még elbír a magyar illem. Nálunk most ez a nyári akció :-)

Ruhák és napsütés

Ezt azért gondolom, mert azért nem csak Párizsban zajlanak nyaranta esküvők, hanem Magyarországon, például Pécsett is, mert a nyári napsütés kedvez a szerelemnek. És akkor muszáj beszélnünk az esküvői ruhák beszerzési forrásáról, különösen, ha molett menyasszonyról van szó.

És akkor máris megérkeztünk Pécs egyik színvonalas bevásárlóközpontjához, az Átrium Üzletházhoz, a Király utca 76 alá, sőt ha már itt vagyunk, be is megyünk a Lady Moletti Divatáruházba.
Ez itt kérem a molett divat birodalma, ahol ráadásul folyamatosan akciók csalogatják a molett hölgyeket, még az interneten is, a webáruházon keresztül, akik persze szeretik önmagukat meglátni a szeretett férfi ábrándos szemében. Naná!
És akkor egy kis példa:

Akciós nyári ruhák - nyári akció
Akciós nyári ruhák

Ha Önt még ennél is jobban érdekli a Lady Moletti Pécs akciós oldala:
> Tavaszi-nyári akciós ruhák

*****
Másutt a Lady Moletti Pécs webáruházról:
> Összehozó show: a divat

Nagyméretű, divatos ruhák

Webshop SEO, webáruház keresőoptimalizálás