Pénz és energia

Valódi energetikai rezsicsökkentés

Igen, ez egy olyan bejegyzés lesz, amelyben lesz pénz és lesz energia!
A marketing nem csak elmélet, hanem gyakorlat is. Így egy marketing blog is foglalkozhat olyan témával, olyan szolgáltatással, amely direkt módon pénzt ígér - történetesen energetikai megtakarítás révén!
De el is árulom végre, miről van szó.

Otthon Melege Program

Az Otthon Melege Program 2015. március 9-én  indul útjára, s a társasházak energiamegtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatását célozza. 

A pályázatnak kódszáma is van, íme: ZFR-TH/15.Nem véletlen, hogy a részleteket egy energetikai tanúsítványok készítésével foglalkozó cég honlapján találjuk meg, hiszen az információ mellett megrendelést is remélhet az ország szinte teljes területéről.
Egyebek között itt ezt olvashatjuk:

Az energetikai tanúsítvánnyal igazolt minden megtakarított CO2 kg/év-re:

  • 750 forint Homlokzati nyílászárók cseréjét és Homlokzatok/Záró födémek hőszigetelését is megvalósító beruházások esetén;
  • 950 forint Megújuló energia hasznosítást elősegítő beruházások esetén;
  • 450 forint a fentiekbe nem tartozó beruházások esetén.

Az így, vagyis energetikai tanúsítvány által feltárt és megnyert energiamegtakarítás valódi energia megtakarítást és ezáltal valódi rezsicsökkentést jelent - vagyis nincs kiszolgáltatva a társasház, a lakó a mindenkori kormányzat vagy a szolgáltató kénye-kedvének. Legalábbis nem teljesen.
Hiszen amit megtakarítanak - most ráadásul kedvezménnyel, az tényleg az övék marad!

A további részleteket itt tudhatja meg:
Otthon Melege Program
És ezeket a bejegyzést is melegen ajánljuk: