Hogyan indítsunk egy honlap oldalt?

Tüzes szövegindítás a honlap sikerének záloga

A Műszaki ellenőrzés honlap szövege a marketing leglényegével indul.
Kezdj a tűzzel! - tanítja Ogilvy, és a Műszaki Ellenőr honlap Műszaki ellenőrzés aloldalát író szakember nyilván olvasta ezt az intelmet és szépen meg is valósította.

Ugyanis nem azzal kezdi, hogy kérem szépen, a műszaki ellenőrzés kötelező azokon az építkezéseken, ahol több szakma veszi ki részét a munkálatokból. Márpedig ha kötelező, akkor a kedves olvasó kapja össze magát, ha építkezik, mert különben nyakába szakad a baj.
No, nem, a honlap lazán közli az előnyt, amit a műszaki ellenőrzéstől remélhetünk! Vagyis a tűzzel kezd...

"Spóroljon az építkezés folyamán százezreket! A mi árképzésünk leginkább a sikerdíjra épül, azaz mi akkor kapunk pénzt, ha Ön is spórol."

Ki az az ütődött építtető, aki nem akar százezreket megspórolni az építkezésén? Azt az építkezőt kérem szépen még nem találták föl. Olyan építtető nincs is a világon.

Műszaki ellenőr ellenőrzés közben
Spóroljon a műszaki ellenőrzés által százezreket!

Szóval így kell elkezdeni egy honlap oldal szövegét, ha fel akarjuk hívni a figyelmet a szolgáltatásunkra, az árunkra vagy az eszméinkre - érdemes megjegyeznünk!

A szöveg marketing szempontú ellenőrzése

Ha már szóba hoztuk David Ogilvy mestert, akkor arra az intelmére is érdemes figyelnünk, mely szerint a reklám lényege az előny ígérete!
És ilyen szempontból - tehát a marketing ellenőrzés eredményeként :-) megállapíthatjuk: a műszaki ellenőrzés honlap egy telitalálat!

***

Elolvasásra ajánlom:

Műszaki ellenőrzés

https://seo-tortenelem.blog.hu/2016/02/21/muszaki_ellenorzes_muszaki_ellenor_felelos_muszaki_vezetes