Golden Blog: gerillamarketing blogunk sikere

Golden Blog verseny és a Bognár Stúdió

A HVG által kiírt Golden Blog 2007 versenyen, a Bognár Stúdió színeiben indult El Lobo - A farkas, a gerillamarketing lényegére és stílusára specializált szatellit blogjával.

Örömünkre szolgál, hogy annak rendje-módja szerint bejutott az Üzleti blog kategória legjobb 10 blogja közé!

A szóban forgó blog itt érhető el: El Lobo - A farkas * gerillamarketing. A verseny során, július nyolcadikáig, közönségszavazat leadására is mód van. Már az Első Magyar Keresőoptimalizáló Verseny megnyerésekor, amelyről e blogban, a SAJTÓSZOBA ad információt, kijelentettük: nem mondjuk meg, ki is ő, a keresőoptimalizálás és a gerillamarketing magyar virtuóza.

Titok a sikeres gerillamarketing versenyző civil neve

Ezért elnézést kérünk! Ám információt erről a jövőben sem adhatunk. Az esélyeinkről: a zsűri döntése minket is meglepett, mert El Lobo - A farkas centrálblogja (vezérblogja), a  BLOG * El Lobo - A farkas gerillamarketing és komlex blog egy európai hírű, sokszínű és hatékony blog, komplexitásában egyedülálló, s ha az szerepelne a versenyben értenénk is a döntést és nagyjából tudnánk is az eredményt.

A legjobb tízbe eljutott blogja, a mi megítélésünk szerint persze, profiltisztább ugyan, de ez nem feltétlen előny, ha egy sokszínű személyiséget tükröző, komplex bloggal is rendelkezik valaki. A hátrányt mindenesetre El Lobo - A farkas most kemény munkával, a neten szokatlan, cseles marketingmunkával igyekszik ellensúlyozni.

Drukkoljunk neki - mert megérdemli!

Upgrade 2007. 07. 14. A hangvétel talán mutatja: ez afféle kortes-bejegyzés volt :-)

Gerillamarketing elmélet: