Okos marketing megoldások: lézerharcos szülinap

Lasergame lasertag születésnapAnnyi zaklató e-mail, kéretlen telefonhívás, postaládát eltömő papíráradat és úton-útfélen teljes irrelevanciában ránk üvöltő hirdetés után mégiscsak jó okos marketing megoldásokkal találkozni!
Itt van példának okáért  a Lasergames honlapja, amelyen a szülinapi lézerharc képeit és árait is felfedezhetjük.
A megoldás az iparágban nyilván abból az első alkalomból merítkezett, amikor valaki születésnapjára végre nem dobozba csomagolt félmeztelen örömlányt vagy örömfiút kapott (pláne, ha fiatal, mert akkor nem is kaphatott), hanem egy meghívást nyújtottak át neki egy laza lézerharcos partira.

Na, ugye, akkor hirdessük is meg, teremtsünk a sikeres ötletre piacot, legyen szülinapi lézerparti a kínálatunkban. Teljesen organikus ötlet, nincs benne semmi erőltetés, ez is van, ezt is lehet választani alapon működik.
Persze úgy is felfoghatjuk, hogy egy kialakuló divathullámot erősít meg a marketing eszközével a lézerharc pályájának  tulajdonosa. Egy ilyen divathullám nyilván előnyös a piac bővülése szempontjából. És gondoljunk csak bele, kik lehetnek a potenciális vásárlók: szülinapja MINDENKINEK van!
Na, jó, bizonyos korhatár alatt inkább várhatóak a csapatok. Egy olyan nemzedék tagjai, akik állandóan fent vannak a neten, a Facebookon, a Google + -on, az IWIW-en nyomják egymásnak az infót! A divathullám ettől lesz még inkább gyors és erős. Ráadásul a közösségben művelt játék mindenki számára hasznos és élvezetes.

Lasergame lasertag, lézerharc csapat

 

Témába vágó lézer linkek:

> Új őrület - a szülinapi lasertag

A Lasergames honlapja:
> Lasertag, lézerharc

Hja, ha már ott tartunk, hogy szülinapja mindenkinek van - küldjön ingyen szülinapi online képeslapot! Most!
>  Szülinapi képeslap